November 6, 2020

Seigur Seigur T1100-Classic

Pris3 970 000 kr
Båten står i
Norge
Tilstand
Brukt
Type
Yrkesbåt/Sjark/Skøyte
Merke
Seigur
Modell
Seigur T1100-Classic – Oppgradert modell
Årsmodell
2020
Lengde i fot
36 fot
Bredde
400 cm
Dybde
90 cm
Motor Inkl.
Ja
Motorfabrikant
FPT C90
Motortype
Innenbords
Motorstr.
410 hk
Maks fart
23 knop
Drivstoff
Diesel
Vekt
12 000 kg
Reg.nummer
Seigur
Materiale
Glassfiber
Farge
Red
Sitteplasser
4
Soveplasser
3
Sjekk Småbåtregisteret

Beskrivelse

Seigur båtene er godt kjent i Norske farvann. Etter en produksjonsstopp på 3 år har vi re-designet vår T-modell og nå er vår T1100-Classic klar til produksjon igjen.
Som standard er denne selvfølgelig vakuum støpt, noe som er like sterk som stål, men 3 ganger lettere. Innstøpte sandwich core gjør at båten har et lavt støynivå og er isolert. Ingen levende materialer i konstruksjonen, gjør at båten har en lang levetid og det vises også på brukt markedet, hvor båten er ettertraktet og holder seg veldig godt i pris.
Ny i båten i sammenligning med tidligere båter er:
-En mer moderne innredning, hvor du kan velge farge
-En oppgraderte senkekjøl (ikke inkludert i billigste versjon)
-En moderne styrekonsoll med masse med nye moderne løsninger
Seigur båtene står for innovasjon og med denne re-introduksjon av Seigur T1100 skal vi bevise det igjen. Seigur, en båt du bygger for fremtiden!
Vi bygger båtene etter dine ønsker. Vi har mange gode forslag, men finner du ikke løsningen som DU ønsker, da designe vi DIN løsning og du behøver ikke å bruke noen tredje parts designer. Vi tar oss av hele prosessen, fra tegnebrett til ferdig registrering og levering til Norge.
Prisene som annonsert er til standard utrustet båt med forskjellige utstyr nivå. Den dyreste standard versjonen er godt utrustet, og mangler kun fiskeutstyr og navigasjonsutstyr.
Vi tuller ikke med kvalitet og vi bruker kun de beste materialer i byggeprosessen.
Fartsområde er fra 8 knop til 40 knop, avhengende av motortype og utstyr. Mest brukte marsjfart er fra 7 til 10 knop og 15 til 23 knop.
Bredde på båten 4 meter.
Vi kan også levere båter i følgende standard bredde:
- Seigur E-serie = 3 meter
- Seigur C-serie = 3,5 meter
- Seigur T-serie = 4 meter
- Seigur W-serie = 4,6 meter
- Seigur XW-serie = 5,7 meter
- Seigur XWL = 6,5 meter
- Seigur XWW = 8 meter
Alle båter kan leveres i ønsket lengde og i forskjellige versjoner, som:
- Sport = Bakoverlente vinduer
- Classic = Foroverlente vinduer
- Liberty = høyt styrehus
- Work = Løs stående styrehus
Om dette er ikke nok, kan vi levere også Katamaran og justere bredde etter ønske.
All disse modeller kan bygges som fiskebåt, passasjerbåt, fritidsbåt eller arbeidsbåt.

Utstyr

Start pris fra 3.970.000 tom 5.550.000 Seigur båtene er godt kjent i Norske farvann. Etter en produksjonsstopp på 3 år har vi re-designet vår T-modell og nå er vår T1100-Classic klar til produksjon igjen. Som standard er denne selvfølgelig vakuum støpt, noe som er like sterk som stål, men 3 ganger lettere. Innstøpte sandwich core gjør at båten har et lavt støynivå og er isolert. Ingen levende materialer i konstruksjonen, gjør at båten har en lang levetid og det vises også på brukt markedet, hvor båten er ettertraktet og holder seg veldig godt i pris. Ny i båten i sammenligning med tidligere båter er: -En mer moderne innredning, hvor du kan velge farge -En oppgraderte senkekjøl (ikke inkludert i billigste versjon) -En moderne styrekonsoll med masse med nye moderne løsninger Seigur båtene står for innovasjon og med denne re-introduksjon av Seigur T1100 skal vi bevise det igjen. Seigur, en båt du bygger for fremtiden! Vi bygger båtene etter dine ønsker. Vi har mange gode forslag, men finner du ikke løsningen som DU ønsker, da designe vi DIN løsning og du behøver ikke å bruke noen tredje parts designer. Vi tar oss av hele prosessen, fra tegnebrett til ferdig registrering og levering til Norge. Prisene som annonsert er til standard utrustet båt med forskjellige utstyr nivå. Den dyreste standard versjonen er godt utrustet, og mangler kun fiskeutstyr og navigasjonsutstyr. Vi tuller ikke med kvalitet og vi bruker kun de beste materialer i byggeprosessen. Fartsområde er fra 8 knop til 40 knop, avhengende av motortype og utstyr. Mest brukte marsjfart er fra 7 til 10 knop og 15 til 23 knop. Bredde på båten 4 meter. Vi kan også levere båter i følgende standard bredde: - Seigur E-serie = 3 meter - Seigur C-serie = 3,5 meter - Seigur T-serie = 4 meter - Seigur W-serie = 4,6 meter - Seigur XW-serie = 5,7 meter - Seigur XWL = 6,5 meter - Seigur XWW = 8 meter Alle båter kan leveres i ønsket lengde og i forskjellige versjoner, som: - Sport = Bakoverlente vinduer - Classic = Foroverlente vinduer - Liberty = høyt styrehus - Work = Løs stående styrehus Om dette er ikke nok, kan vi levere også Katamaran og justere bredde etter ønske. All disse modeller kan bygges som fiskebåt, passasjerbåt, fritidsbåt eller arbeidsbåt. Ta kontakt for mer informasjon og et tilbud.